Descarga gratuita de libros electrónicos pdb TIRANT LO BLANC: EPISODIS AMOROSOS (CATALAN) (TEXT ORIGINAL) de JOANOT MARTORELL (Literatura española) 9788415192350

TIRANT LO BLANC: EPISODIS AMOROSOS (CATALAN) (TEXT ORIGINAL) de JOANOT MARTORELL

Descarga gratuita de libros electrónicos pdb TIRANT LO BLANC: EPISODIS AMOROSOS (CATALAN) (TEXT ORIGINAL) de JOANOT MARTORELL (Literatura española)  9788415192350

Descargar TIRANT LO BLANC: EPISODIS AMOROSOS (CATALAN) (TEXT ORIGINAL) PDF

Ficha técnica

  • TIRANT LO BLANC: EPISODIS AMOROSOS (CATALAN) (TEXT ORIGINAL)
  • JOANOT MARTORELL
  • Número de páginas: 224
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788415192350
  • Editorial: EDUC@ULA (GRUP 62)
  • Año de edición: 2012

Descargar eBook gratis

Descarga gratuita de libros electrónicos pdb TIRANT LO BLANC: EPISODIS AMOROSOS (CATALAN) (TEXT ORIGINAL) de JOANOT MARTORELL (Literatura española) 9788415192350

Overview

Tirant lo Blanc, probablement escrita a Barcelona entre 1460 i 1465, es va convertir en una novel·la sense públic fins que Martí Joan de Galba la va fer imprimir en 1490 a la ciutat de València, a l’impremta de Nicolau Spíndeler. Des d’aleshores i gràcies a la traducció castellana de Diego de Gumiel de 1511 (que va llegir Miguel de Cervantes), a l’italiana de Lelio Manfredi (Venècia, 1538) i a la francesa del comte de Caylus (París 1737), s’ha convertit en un clàssic indiscutible de la literatura universal i en la novel·la més important de la tradició catalana de tots els temps. Escrita amb una tècnica de collage i amb un gust per la paradoxa a la manera de Boccaccio, representa un dels punts de referència inexcusables per al món modern del segle XXI.Aquesta edició aplega els quaranta-sis fragments del Tirant lo Blanc prescrits pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya com a lectura prescriptiva al Batxillerat. Inclou a més un estudi preliminar, propostes de treball, resums de l’argument i detallats comentaris per a l’estudi específic de cadascun dels textos seleccionats, a càrrec de Jordi Galves, professor de literatura a la universitat Pompeu Fabra, membre de l’Institut d’Estudis Medievals de la Universitat Autònoma de Barcelona i crític literari a La Vanguardia. L’EDICIÓ DIGITAL D’AQUEST LLIBRE NO INCLOU L’ESTUDI PRELIMINAR I LES PROPOSTES DE TREBALL.

PUBLICACIONES SIMILARES:
Descargas gratis en pdf de libros. GLADIADOR 3: EL HIJO DE ESPARTACO de SIMON SCARROW here,
Descargar libros en ipad desde amazon AMIGURUMI PARA LA CASA 9788498744590 de ANA PAULA RIMOLI read book,
Descargar enlaces de ebooks Ninja Air Fryer Cookbook for Beginners: 75+ Recipes for Faster, Healthier, & Crispier Fried Favorites de Linda Larsen in Spanish download link,